Bastjon Verkoop en verhuur van vastgoed.

Bastjon Vastgoed is hét vastgoedkantoor bij uitstek dat gespecialiseerd is in de verkoop of de verhuring van uw eigendom. Met onze vestiging in Marke, bij Kortrijk, is groot Kortrijk dan ook onze specialisatieregio.

Wij geloven niet meer in de vastgoedmakelaar die uw eigendom enkel te koop of te huur stelt. Wij gaan verder dan dat. Wij maken vooraf een beredeneerde studie van de wijze waarop we uw eigendom het best in de markt kunnen zetten. Iedere eigendom is anders, ieder vastgoed is uniek.

Dankzij de waarden en principes die wij hanteren zorgen wij voor een vlotte verkoop of verhuring van uw pand en afhandeling van uw dossier.

Service
Know-how
Resultaatgericht
Betrouwbaar

Ik ben sinds 2004 actief in het vak als vastgoedmakelaar.
Na mijn studies Licentiaat in de Handelswetenschappen volgde ik nog een buitenlandse MBA-opleiding. Daarna was de stap naar de immosector snel gemaakt.

Ik woon zelf in Kortrijk waardoor ik de regio ken als m’n broekzak. Dit komt vooral van pas bij het inschatten van een geschikte locatie van een pand.

Ik ga nooit een uitdaging uit de weg. Dit zorgt ervoor dat ik me in deze job perfect kan ontplooien. Elk pand, iedere persoon om mee samen te werken of eender welke taak. Het is voor mij een plezier om mijn werk tot een goed einde te brengen.

Sport is mijn grote ontspanning. Kom je me tegen al lopend langs de leieboorden, of ergens anders in Kortrijk, steek dan gerust even uw hand naar mij op!

Kristof Jacobs, zaakvoerder

Na mijn studies als vastgoedmakelaar, ben ik in 2005 gestart in Harelbeke. Ik ben van bij de start van het kantoor in Marke in 2009 actief bij Bastjon Vastgoed. Marke is ook de gemeente waar ik ben opgegroeid en nog steeds woon.

Hier kan ik mijn passie verder ontplooien. Het dagelijks in contact komen met mensen en het zoeken naar de beste manier om een vastgoed te verkopen of te verhuren is wat mij steeds blijft boeien.

Mijn kennis verder uitbreiden en het streven naar een correcte en goede verkoop, waarbij alle partijen tevreden zijn, daar doe ik het voor.

Mijn vrije tijd breng ik graag door tussen de mensen, liefst met een goed glas of wat lekker eten. Daarnaast vind ik het verenigingsleven leuk.

Mattias Vanhoenacker, zelfstandig erkend vastgoedmakelaar

Bastjon Vastgoed is een vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en verhuring van vastgoed. Wij helpen je bij de verkoop of verhuur van je woning of appartement en nemen op die manier een pak zorgen van je weg.

Of we gaan op zoek naar de ideale woning voor jou. Wij zorgen er voor dat je kan thuiskomen in een plek waar je je goed voelt.

Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat elk dossier gedetailleerd wordt bestudeerd met als doel een optimale overeenkomst te bekomen.

Als jong en dynamisch kantoor streven wij naar een vlotte verkoop op een correcte manier.

Dit doen wij voor jou.

Bastjon Vastgoed benadert elk dossier op een persoonlijke manier. We streven naar oplossingen waarin alle partijen zich perfect kunnen vinden. Wij houden je bovendien permanent op de hoogte van het verloop van jouw dossier. Deze aanpak wordt bijzonder geapprecieerd.

Bastjon bezorgt dienstverlening op maat van uw ambitie.

Deze diensten maken dan ook integraal deel uit van onze aanpak:

 • Bezichtiging en schatting van jouw onroerend goed in functie van de verkoop.
 • Volledige voorbereiding van het dossier op technisch en administratief vlak.
 • Gedetailleerde omschrijving in woord en beeld.
 • Gerichte publiciteit in diverse media.
 • Actieve prospectie naar potentiële kopers.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de bezoeken.
 • Wij bieden op een professionele en vriendelijke manier informatie naar kopers en verkopers.
 • We helpen je om de woning verkoopsklaar te maken.
 • Onderhandeling met de kandidaat-koper volgens jouw beslissing.
 • Opmaken van een sluitende verkoopsovereenkomst.
 • Opvolging tot na de akte.

Wij kiezen dan ook voor de realistische aanpak, met een correcte vraagprijs, waardoor je vlot en tegen de beste voorwaarden verkoopt of verhuurt.

Werken met mensen.

Eén van de belangrijkste stappen in het verkopen of verhuren van een eigendom, is de keuze van de vastgoedmakelaar. Je vastgoedadviseur moet niet alleen het beste bieden op het vlak van deskundigheid, maar moet ook een vertrouwenspersoon zijn. Iemand waarbij je terecht kan met al je vragen.

Dat proberen wij bij Bastjon te doen.

Bastjon Vastgoed staat voor betrouwbaarheid, eerlijkheid, kwaliteit en kennis in onroerend goed, waarbij de belangen van ons cliënteel hoog in het vaandel staan. Je krijgt van ons een persoonlijke en complete service en begeleiding. Je bent zeker van vakkennis en kwaliteit en onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.