TYPE
REGIO

UNIEK NIEUWBOUWPROJECT MET FANTASTISCH ZICHT

- 38670 Adeje
ADEJE - UNIEK NIEUWBOUWPROJECT MET FANTASTISCH ZICHT

Algemeen

Baobab Domains is een waar architectonisch juweel, sober en eigentijds, met nadruk op design en functionaliteit. We hebben met elk detail rekening gehouden, om het project helemaal Uniek te maken. Bij elk appartement werden de terrassen zorgvuldig geïntegreerd met het interieur waardoor men optimaal kan genieten van zowel het binnen als buiten leven. De grote vensters geven het project heel veel natuurlijk licht en bieden bovendien fantastische panoramische zichten. Daarbovenop hebben sommige wooneenheden privé zwembaden en Jacuzzi’s, voor wie deze luxe waardeert als een extra toegevoegde waarde van het eigendom.

Baobab Domains is uniek door de combinatie van investering met vrije tijd. Dit concept biedt de eigenaars de mogelijkheid om te genieten van een voortreffelijk project tijdens hun aanwezigheid, gecombineerd met huurinkomsten wanneer men niet aanwezig is. Baobab Domains staat voor een stress-vrij levenslang inkomen, in combinatie met het genieten van vrije tijd.

Het complex gaat prat op een indrukwekkende lijst van faciliteiten zoals een café lounge, een clubhuis, een zandstrand, prachtige tuinen met 2 zwembaden en solarium, Jacuzzi, een fitness ruimte en een squash terrein.

We hebben tot het kleinste detail in beschouwing genomen om van elk Domein levenslang te kunnen genieten. Elk eigendom is gemakkelijk bereikbaar per lift, en het interieur is zó ontworpen dat ook een buggy of rolstoel een gemakkelijke toegang heeft. Het ontwerp hield rekening met kinderen door hen genoeg ruimte te geven om veilig te spelen. Elke kamer waarborgt ook veiligheid en zekerheid, en iemand met specifieke noden kan permanent beroep doen op de receptie. De receptie- clubhuis voorziet alle gasten van een klantenservice op een uitzonderlijk hoog niveau.

Er zijn veertig verschillende woningtypes in Baobab Domains, telkens met 1, 2 of 3 slaapkamers, die kunnen opgesplitst worden in drie groepen: bungalows, luxe appartementen en indrukwekkende penthouses. Zelfs het kleinste appartement biedt een gevellengte van 8 meter! Aanvullend bieden de woningen op de hoogste verdiepingen verschillende unieke designs en faciliteiten met een gevel achteraan en vooraan die zich uitstrekt over meer dan 20 meter, met adembenemende zeezichten als gevolg. Elk type woning biedt standaard air-conditioning, een uitstekende geluidsisolatie, alle veiligheidsvoorzieningen, warmwatervoorziening via zonne-energie, enz... Baobab is met de instandhouding van het milieu begaan door bewust te kiezen voor electrische systemen via lage energie en lage uitstoot.

Baobab is een investering die u een betere levenskwaliteit biedt. Baobab Domains mikt op hoge dagelijkse inkomsten samen met uitstekende toekomstige lange termijn perspectieven, ondermeer door zijn unieke ligging. Het Baobab concept waarborgt ook verlaagde algemene gemeenschappelijke kosten voor de gemeenschap van eigenaars.

De wellness, relax en sportfaciliteiten maken sinds het prille begin een vitaal deel uit van het project. Dit unieke concept kon nooit verwezenlijkt worden zonder de onmetelijke steun en ervaring van onze lokale partner, Secondhome Tenerife.

Bij Baobab Domains, is elke aanbetaling die u maakt gegarandeerd, en onze stevige financiële basis met 100% eigen kapitaal, geeft u een extra niveau van garantie. U oogst de voordelen van onze ervaring in de bouwsector alsook in de verhuurmarkt in deze omgeving. Onze korte termijn verhuur beantwoordt geheel aan de wetten van de Canarische regering. U handelt dus met een gevestigd en respectabele business partner.

Wij zijn ervan overtuigd dat Baobab Domains een nieuwe referentie wordt in de vastgoedsector langs de kustlijn van Tenerife, en ongetwijfeld een perfecte mix van investering en welzijn, gemaakt voor wie op zoek is naar ultieme perfectie. De enorme en positieve feedback die we reeds mochten ontvangen van onze klanten bevestigt dat Baobab Domains inderdaad een UNIEK PROJECT is.

Eigenschappen

Referentiecode
634123
Prijs
op aanvraag